't Is zover: Ford Ecosport verliest achterwiel

ford-ecosport-s-2015_1

We hadden het al aangekondigd, op deze Ecosport S zien we het resultaat van Fords beslissing om het achterwiel weg te laten en optioneel aan te bieden. Maak kennis met de vernieuwde Ecosport.

De Ecosport doet het niet zo goed als Ford zou willen. De wagen is al een tijdje te koop maar de klanten lijken er niet voor te vallen. Daarom besloot Ford om wat aanpassingen door te voeren. Eentje daarvan is het weglaten van het reservewiel op de achterklep. Het stoere wiel zou niet in de smaak vallen van mensen die een kleine SUV overwegen. In Genève laten ze de versie zonder reservewiel voor het eerst zien. Ook de achterklep zelf werd aangepast om handiger te openen in krappe ruimtes. Het reservewiel op de kofferklep blijft wel nog als kostenloze optie beschikbaar voor de liefhebbers.

Ford zou ook de uitrusting van de Ecosport aanpakken. Daarom hebben ze nu onder andere deze speciale reeks met Deep Blue metaalkleur, zwart dak en 17 inch lichtmetalen velgen. Het koetswerk krijgt nog een sportief ogend diffusorelement achteraan. Standaard wordt ook het Winter Pack voor het interieur gemonteerd. Dat bestaat uit verwarming voor voorruit, spiegels en voorzetels.

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Rebel 09:18
Portrait de Rebel

Er rijden veel saaie auto's rond, blijkbaar worden die wel verkocht.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités