Nieuw model Ford Fiesta of Fiesta RS?

2017_ford_fiesta_spyshots

Een mysterieuse Ford Fiesta is gefotografeerd tijdens een testrit in het zuiden van Europa. Gaat het om een performante RS-variant van het huidige model of zien we hier een goed verpakte nieuwe generatie?

Op verschillende media links en rechts gaan deze beelden rond als de performante Fiesta RS van de huidige generatie. Dit zou wel eens enkel kunnen gebaseerd zijn op het feit dat een gecamoufleerde Ford Focus RS in diezelfde buurt rondreed dan waar deze Fiesta is aangetroffen. Deze geruchten krijgen natuurlijk extra daglicht omdat Ford Performance manager Tyron Johnson al had laten vallen dat we nog meer gingen te zien krijgen van de huidige generatie Fiesta, inclusief een krachtigere variant dan de ST.

Wanneer we echter naar de foto's kijken, kunnen we hier niet onmiddelijk een stoere RS-variant in terugvinden, maar eerder het betere knip en plakwerk om eventueel de nieuwe generatie onder vermomming te laten rondrijden. Zo zien we geen potente bodykit of wielen en lijkt de volledige wagen gewoon een standaard 1.0 liter ecoboost model waarvan de voor en achterbumper herwerkt zijn.

Wat denken jullie van deze beelden? Spionagemateriaal van de volgende generatie of de RS-variant van het huidige model?

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités