Vraag: Zijn jullie ooit al op roadtrip geweest?

vraag-roadtrip

Het moet op de bucketlist staan van elke Autofan; een roadtrip. Van een ritje naar de Stelviopas en terug tot een trip dwars door Amerika. Zijn jullie ooit al op roadtrip geweest?

Steeds meer Belgen gaan op reis met de mobilhome, dat blijkt uit cijfers van Touring. Zo'n sleurhut is niet meteen onze favoriete bagage tijdens een roadtrip. Wij dromen namelijk eerder van een weekje de Franse Alpen beklimmen met bergpassen zoals de Col de la Bonette en wegen zoals de Route Napoleon en Route de Gentelly. Niet met de fiets, wel met een heerlijke Hot Hatch of Jaguar F-Type.

Al hoeft het niet altijd om een sportieve rit te gaan. Want met een paar vrienden Amerika doorkruisen in een gehuurde Ford Mustang Cabrio is ook één brok heerlijkheid. We willen daarom graag eens jullie roadtripverhalen weten:

Zijn jullie ooit al op roadtrip geweest?

Derniers articles publiés

Commentaires (10)

Laisser un commentaire
Carlos 21:11
Portrait de Carlos

Voor een tripje met een F-type coupe R naar Transfagarasan: de beste weg ter wereld teken ik graag in ^^.

Spijtig genoeg nog niet echt de kans gehad om een roadtrip te maken. Some day ^^.

Cjsteven 21:15
Portrait de Cjsteven

Vorig jaar met drie vrienden van Denver door de rockies naar moab Utah gereden in een suburban. In moab 4 dagen twee jeeps gehuurd om op de rotsen te gaan rijden. Vervolgens langs the million dollar highway teug naar Denver....

schep 22:56
Portrait de schep

Jup een roadtrip westkust USA met een Mustang cabrio. Heel leuk, niets gepland vantevoren, enkel hotel bij aankomst en de rest van dag tot dag bekeken. Super trip!

Sindsdien nog altijd met die cabrio in het hoofd, of het nu van de goede herinneringen is of van het feit dat het cabrio rijden leuk is zal ik binnenkort ondervinden. Heb een weekendcar zonder dak bijgekocht ^^

Glenn 01:05
Portrait de Glenn

Westkust USA is zeker een aanrader. Veel mooie wegen en weinig verkeer. Death Valley en vooral het laatste stuk naar de ingang van yosemite is memorabel. Kronkelweg en geen voorliggers: eeuwig respect gekregen voor de dodge charger. Wat.een capabele voituur, zelfs op eco brol banden. Mis die beest nog altijd :-(

Dichter bij huis de Oostenrijkse alpen richting Slovenie en dan terug naar Italie. Mooi met de motor, dus moet ook lukken met de wagen.

GeoBem 09:10
Portrait de GeoBem

Westkust USA, helaas in een Dodge Grand Caravan (4 gasten + bagage + kampeergerief). Wel prachtige wegen/landschappen.
Regelmatig met eigen auto op reis binnen Europa (Parijs-Lyon-Avignon-Nice in evenveel dagen langst de nationale en departementale wegen, Antwerpen-Livorno-Bastia-Porto Vecchio (prachtige wegen in Corsica, niet altijd even goed staat), en verschillende trips doorheen Europa. Als het kan, neem ik de wagen :)

Yannick 23:07
Portrait de Yannick

Antwerpen - oostende. op een zonnige zomerdag toch is dik 5 uur over gedaan. Een echte roadtrip helaas nog niet mogen meemaken. Antwerpen - St Tropez (en heel de regio) dan via Monaco naar de simplon pas en zo zwitserland binnen en weer naar antwerpen via de duitse wegen. Verder nog niet veel meegemaakt. Zwitersland heeft wel prachtige wegen die voor ettelijke kilometers langst de mooiste meren lopen. aanrader.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités