Subaru Levorg komt eraan: vanaf 28.995 euro

subaru-levorg-europe-2016

Subaru breidt haar gamma weer wat uit. Binnenkort kan je bij de Subaru-dealer langs voor de Levorg, een Sports Tourer die minimaal 28.995 euro moet kosten.

Met die prijs neemt hij de plaats van de Impreza Wagon in en nestelt hij zich onder de Outback. Qua inborst zijn beide modellen gelijk; ze hebben alletwee Subaru's Symmetrical All Wheel Drive en een CVT-versnellingsbak.

Motorisch verschillen ze wel, want waar de luxueuze Outback een 2.5 benzinemotor of 2.0 dieselmotor meekrijgt, doet de Levorg het met een 1.6 benzinemotor.

Behalve de 1.6GT Comfort aan 28.995 euro is er ook een 1.6GT-S Premium die 32.995 euro kost. Wie nog wat extra wil kan voor het STI-pack kiezen, al blijft alles daar bij optische wijzigingen. Normaal kost dit pack 2.000 euro maar tot 1 september betaal je maar 495 euro. Ook voor het Adventure Pack (afneembare trekhaak en dakdragers) doet Subaru hetzelfde; normaal kost het 1.500 maar tijdens de introductieperiode krijg je het er zonder meerprijs bij, net als voor het Protection pack.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités