Deze DS verjaardagseditie is vooral goud

ds-6-60-years-anniversary-edition

Op onze markt zal je hem niet dadelijk tegenkomen, maar op de Chinese markt lijken ze wel gek op de DS-modellen. Niet verwonderlijk dat ze daar dan ook een speciale editie uitbrengen ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de Citroën DS.

Hoewel, misschien zouden ze die speciale reeks beter in Europa uitbrengen, want het is hier dat de Citroën DS furore maakte, en niet in Azië. Bij ons is er natuurlijke de 'Limited Edition 1955' op alle DS-modellen, al lijkt de Chinese versie iets opvallender.

De speciale reeks wordt in China aangeboden op de DS 5LS, DS 6 en DS 5. Hij omvat een goudgele carrosseriekleur, die verwijst naar de kleur op de originele DS. Verder krijgt hij ook speciale "60 DS 1955" stickers, carbonlook spiegelkappen en chrome strips op de deuren. Binnenin wordt de lokale koper omvat met Alcantara en leder en krijgt hij ook weer de "60 DS 1955" logo's.

Deze DS 60 Years Anniversary Special Edition wordt enkel in China aangeboden en zal gebouwd worden door de Changan-PSA fabriek in China.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités