Ford op het Autosalon Brussel 2016: uitgebreid aanbod

Ford S-Max Galaxy Autosalon Brussel 2016

Bij Ford kan je op het komend autosalon voor allerlei zaken terecht. Niet alleen tonen ze hun performance cars, ze hebben ook een vernieuwd aanbod SUV's. Ook voor luxueuze versies kan je bij Ford terecht.

Want Ford brengt een drietal Belgische premières mee naar Brussel. De liefhebbers van de SUV kijken uit naar de Edge die tegenwoordig ook gewoon in Europa besteld kan worden. Liever wat meer laadruimte, dan kies je voor de Ranger, Fords pickup.

Maar waar wij als autofans echt naar uitkijken, is de Focus RS. Ford heeft ons voldoende verlekkerd op het model om hem als suggestie op de menukaart te krijgen. Verder heeft Ford ook nog de Mustang Convertible op de stand.

Verder kan je op de Ford-stand ook de aangepaste EcoSport en de Vignale-versie van de Mondeo bepotelen, op de S-Max Vignale is het nog even wachten. Die S-Max krijgt in Brussel trouwens zijn officiële marktlancering, net als de Galaxy.

Liever wat groener? Dan schotelt Ford je de Mondeo Hybrid voor, die naast de Focus Electric een welkome afwisseling vormt op het EcoBoost- benzinegeweld en de TDCi diesels.

Ford vind je op het autosalon in Paleis 6. Voor alle praktische info over het Brusselse autosalon 2016 verwijzen we je naar ons overzichtsartikel.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités