McLaren 688 HS gespot

mclaren-688-hs-spy-01

Supercars en special editions gaan tegenwoordig hand in hand. Je vraagt je soms af of er niet meer gelimiteerde modellen dan basismodellen worden verkocht. McLaren vindt dat er gerust een nog extremere en nog meer gelimiteerde variant mag zijn boven de extreme en gelimiteerde 675 LT.

Die 675 Long Tail reed dan ook nog verdacht goed op de openbare weg. Tijd dus voor wat extra voorvleugels, een roofscoop en een race-spoiler. Uiteraard valk er ook nog wat uit de beproefde 3.8 V8 biturbo te persen. Zo zou de 688 over, jawel, 688 pk beschikken. Ook zou de productie op amper 25 exemplaren liggen die natuurlijk allemaal al verkocht worden voor dat het grote publiek te wagen te zien krijgt. Wanneer we hem juist te zien krijgen is nog niet duidelijk, het salon van Parijs in oktober is de grootste kanshebber.

mclaren-688-hs
mclaren-688-hs

Renders Autogespot.com

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 20:18
Portrait de Techno Patat

Amai zeg, konden die grapjassen van autogespot hun watermerk niet wat subtieler aanbrengen, of dan toch tenminste neffest den auto zodat we er ook effectief iets van zien :P!

Ik vind het niet m'n ding eigenlijk. De 675LT vind ik prachtig en enorm dik, knapper zelfs dan de 488 (maar dat is ook het lelijke broertje van de 458 voor mij ;-)! ).

Dit ziet er een beetje uit als een dmc kit, of een andere tuner die zijn werk aan gedaan heeft aan de anders zo cleane 675 LT :(!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités