Toyota doet 50 jaar pick-ups

toyota_hilux_3

Dit wordt gevierd met een speciale versie van de Toyota Hilux die de toepasselijke naam “Invincible 50” meekreeg. Alvast proficiat Toyota.

Toyota houdt zich ondertussen al 50 jaar bezig met de pick-up markt en vertegenwoordigt daardoor ook een groot marktaandeel. Daar bovenop komt ook nog eens dat de Hilux volgend jaar zijn 50ste levensjaar ingaat. Dit is toch reden genoeg om te vieren? Dat vindt Toyota ook en zie hier de kers op de taart: de Toyota Hilux Invincible 50. Invincible is Engels voor onverslaanbaar, dit geven we jullie even gratis mee.

toyota-hilux

De Toyota Hilux, die ondertussen al aan zijn achtste generatie bezig is, krijgt naast een grijze lakkleur een heleboel matzwarte accenten dat de wagen een gemeen en invincible uiterlijk geeft. De matzwarte componenten zijn het opstapje aan de deur, de grill, de wielkasten en de laadbak die ook ineens een werkkoffer meekrijgt. Toyota gooit er ook nog andere 18-duims zwarte velgen onder en plakken het woord Invincible op de zijkant om duidelijk te maken dat het geen gewone Hilux is.

toyota-hilux

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités