Mclaren komt op de proppen met MSO R Coupé en MSO R Spider

mclaren_mso_r_coupe

Omdat je toch niet wil dat iemand in je eigen continent met dezelfde wagen rond rijdt, komt Mclaren MSO nogmaals met iets uniek aandraven.

MSO oftewel Mclaren Special Operations moet je niet bellen om één of andere terrorist het ultieme zwijgen op te leggen. Nee, maar wil je een uber dikke Mclaren dan zijn dat de jongens waar je bij moet gaan aankloppen. Dit wordt nog maar eens bewezen met de Mclaren MSO R Coupé en MSO R Spider die op vraag van een goed boerende klant is besteld.

De basis voor deze wagens zijn respectievelijk de Mclaren 675 LT en 675 LT Spider die een Liquid Silver kleurtje over zich heen krijgen. Aan de buitenkant wordt er ook gekozen voor carbon, heel veel carbon. In de bumpers, op de zijspiegels en rond de luchtinlaten wordt deze lichtgewicht grondstof gebruikt. Verder is er een spoiler die bestaat uit 2 lagen en wordt afgewerkt met rode accenten.

mclaren-mso-r-spider

Deze rode accenten zijn ook binnenin terug te vinden waar er is gekozen voor rood stiksel dat perfect samen gaat met het zwarte alcantara. De stoelen zijn op hun beurt gedompeld in rood alcantara met zwart stiksel voor de verandering. Naast een heleboel MSO R-badgen is er ook een carbonstuur. Als krachtbron is er gekozen voor de gekende 3.8-liter V8 met 2 turbo’s die voor deze gelegenheid 688 pk en 700 Nm mee krijgt.

mclaren-mso-r

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités