Feest! 30 jaar BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre

bmw-m4-edition-30-jahre_1

Dertig jaar geleden zette BMW de eerste M Cabrio op de markt. Tijd voor een feestje, dachten ze in München.

Niet lang na de eerste M3 begon BMW ook met een performante versie van de E30 3 Reeks Cabrio. De M3 Cabrio was geboren. Intussen kreeg de potige cabrio een naamsverandering maar dat weerhoudt BMW er niet van om een feestje te bouwen rondom de wagen. Een geel feestje.

300

BMW gaat de speciale reeks slechts in beperkte oplage aan de man brengen, snel zijn is dus de boodschap. Al ben je met een M4 Cabrio altijd wel snel. Slechts 5 exemplaren komen naar de Belgische/Luxemburgse dealers, dat zijn er evenveel als voor Nederland. Wie de Edition 30 Jahre wil herkennen, kijkt naar de speciale Macao Blue Metallic en Mandarin II uni kleuren. Die laatste heeft wat weg van de banaangele kleur op de E36 M3's.

bmw-m4-edition-30-jahre

Maar de kleur is niet alles. De M4 Cabrio Edition 30 Jahre krijgt 19 pk extra en wordt voorzien van de M ophanging met aangepaste vering, stabilsatoren en dempers. Aan die ophanging hangen speciale 20 inch alu velgen.

Binnenin vind je speciale sportzetels en een specifiek gekleurd interieur, afhankelijk van de gekozen exterieurkleur. Op een koolstofvezel sierstrip is het Edition 30 Jahre-logo te zien.

bmw-m4-edition-30-jahre

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités