Uiterlijke en onderhuidse opsmuk voor Chevrolet Colorado ZR2

Chevrolet Colorado ZR2

Zoiets als M Performance-onderdelen op een BMW X5 droppen, maar dan net weer wat anders, net wat meer op z'n Amerikaans.

Een Chevrolet Colorado ZR2 is de “meer op off-road gerichte” versie van de normale Chevrolet Colorado. De kleinste pick-up in de familie werd vorig jaar voorgesteld en krijgt nu nog wat extra opsmuk. De onderdelen werden samen met Hall Racing en Multimatic ontwikkeld om Parijs-Dakar tot een goed eind te brengen. Of iets dat net wat minder avontuurlijk is.

Chevrolet Colorado ZR2

vlag en lading

Wat valt er allemaal onder het pakket? De lift kit zorgt ervoor dat de wagen ongeveer 4 centimeter hoger van de grond komt te staan. Voor 4.200 dollar krijg je vooraan offroaddempers. Tel nog maar eens 4.000 dollar bovenop dat bedrag om de achterste er ook bij te krijgen. Nog een must have zet je 3.300 dollar achteruit: bladveren met extra lange veerweg.

In totaal zijn er 15 upgrades die je op de Chevrolet Colorado ZR1 kan zetten. Een motor-upgrade valt er wel niet onder. De standaard 3.6-liter V6 blijft op 312 pk en 373 Nm steken, terwijl de 2.8-liter viercilinder dieselmotor beschikt over 188 pk en 500 Nm.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités