Trop is nooit teveel: M Performance-onderdelen voor BMW X6 en X7

BMW X6 X7 M Performance Parts 2019

Je kunt er je klok op gelijk zetten: korte tijd na de introductie van een nieuwe BMW volgen de accessoires in de vorm van M Performance-onderdelen. Dat is niet anders voor de grootste SUV’s, de X6 en X7.

De accessoires worden steevast ontwikkeld door BMW’s M-afdeling en ook aangeboden op niet-M-modellen. Wie de optielijst van zijn BMW dus nog niet lang genoeg vindt, komt nog uitgebreid aan zijn trekken in de accessoirecatalogus. Om zijn X6 of X7 te optimaliseren, dat spreekt voor zich: BMW beklemtoont maar wat graag de gewichtsbesparing en aerodynamica. Druppels op een hete plaat voor een kolossale SUV van meer dan twee ton natuurlijk...

Vijftig tinten zwart

Nu goed, carbon is alomtegenwoordig in de M Performance-catalogus voor de X6 en X7: voor het radiatorrooster, de sideskirts, de diffusor achteraan, de spiegelkappen, het stuur en de schakelpeddels, enzovoort. Glanzend zwart vinden we terug in de dakspoiler, mat zwart in de stripings op de flanken, en beide in de 21- en 22-duimsvelgen.

Deze M Performance-accessoires zijn tot slot ook beschikbaar op de nieuwe BMW X5 M en X6 M. De M Performance-upgrade voor de remmen die ook in deze accessoires terug te vinden ius, hebben de echte M’s standaard.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités