Officieel: Mini Cabrio Sidewalk debuteert op Autosalon (2020)

Mini Cabrio Sidewalk 2020

Mini neemt een speciale reeks van zijn Cabrio mee als wereldpremière naar de Heizel. De Mini Cabrio Sidewalk is de tweede Mini Cabrio die deze benaming krijgt, en introduceert enkele specifieke kleuren en accenten.

In 2006 was er al een Mini Cabrio Sidewalk, die in 2012 werd opgevolgd door de Highgate. Voor nummer drie keert Mini terug naar de Sidewalk-benaming. Op het programma: een exclusieve blauwe koetswerkkleur die Mini “Deep Laguna” heeft gedoopt (al kan je ook voor een zwarte of grijze koetswerkkleur kiezen). Die wordt gecombineerd met een stoffen kap met pijlpatroon en specifieke 17-duimsvelgen. “Sidewalk”-opschriften maken het plaatje aan de buitenkant compleet.

Mini Cabrio Sidewalk 2020

Ook binnenin zien we de “Sidewalk”-opschriften terug, tot en met een discreet logo op het stuur. De zetels krijgen een antracietkleurige lederen bekleding met blauwe en gele accenten. De Mini Cabrio Sidewalk is beschikbaar met de 1.5-driecilinder van 102 en 136 pk, en met de 2.0-viercilinder van 192 pk als Cooper S. Een manuele zesbak is standaard, een zeventraps met dubbele koppeling optioneel.

Mini Cabrio Sidewalk 2020

De Mini Cabrio Sidewalk is voor het eerst te zien op het Autosalon, vanaf maart 2020 staat hij bij de dealers.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités