Op komst: Czinger 21C, nieuwe hypercar uit California (2020)

-

Minder grote constructeurs op het autosalon van Genève, dat betekent goed nieuws voor de supercarbouwers. Ook Czinger heeft er een plekje gevonden, met deze 21C.

Een hybride hypercar, zo planten ze de Czinger 21C in de markt. De informatie die ze meegeven is voorlopig erg karig, al geven ze behalve de foto's ook een filmpje mee, waarop we het V8-geluid kunnen onderscheiden.

superlatieven

Een iconisch design, vervolgt het persbericht, waarin de inzittenden achter elkaar komen te zitten. Ook hebben ze het over een revolutionaire technologie die voor dominante prestaties zorgt. Je merkt het, het gaat hier vooral om superlatieven die de liefhebber van dure auto's moeten overhalen te investeren zodat de mensen van Czinger hun auto kunnen gaan bouwen.

Czinger gaat er prat op de eerste te zijn die nieuwe technologieën toepast als het gaat om de opbouw van de componenten en het chassis. Op de foto's alvast een volledig carbonvezel carrosserie, met elementen die wel uit de racerij lijken te komen.

Czinger is een hypercarbouwer uit Californië, die pas in 2019 werd opgericht door Kevin Czinger. Meer informatie lost Czinger op de persconferentie op het autosalon van Genève, op 3 maart. Tot dan moet je het doen met onderstaande plaatjes.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités