Oeps: elektrische Mini past ongelukkige naam aan

Mini Electric Corona Spoke Power Spoke

Toegegeven: de marketingafdeling van Mini kon het op voorhand niet weten. Maar de opvallende velgen van je belangrijke elektrische model “Corona Spoke” noemen? Da’s natuurlijk ongelukkig getimed.

Niemand die het op de hoofdzetel van Mini had zien aankomen natuurlijk. De Mini Electric is al maanden, zoniet jaren in ontwikkeling. Begin dit jaar was hij dan ook volledig klaargestoomd om in productie te gaan. Met die opvallende velgen, die wat weghebben van een Brits stopcontact.

Toevallig had Mini die velgen de naam “Corona Spoke” meegegeven. Niemand die bij die beslissing uiteraard de huidige pandemie en bijbehorende crisis had kunnen voorspellen. Maar om niemand onnodig voor het hoofd te stoten, heeft Mini beslist om de naam van de velg om te dopen naar “Power Spoke”.

Mini Electric Corona Spoke Power Spoke

Ook bij ons wordt de velgnaam aangepast as we speak. Waar je voordien nog “Corona Spoke” las, zal je nu dus “Power Spoke” zien verschijnen. Dat zal behoorlijk snel gebeuren, laat de Belgische Mini-importeur weten: “De verkoop loopt immers als een trein.”

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités