Ronda De Amigo's 2020 is zoethouder voor TourAmical

-

Normaal gezien zouden we in mei getrakteerd geweest zijn op een Tour Amical, maar omwille van bekende covid19-redenen is die exotische rondrit afgelast. Zo ook voor de TourAmical, al blijven de organisatoren niet bij de pakken zitten. Hier is de Ronda de Amigo's!

Nochtans was de tour mooi opgezet, dit jaar zouden de Antwerpse vrienden in Berlijn vertrekken en doorheen de Baltische staten rijden en uiteindelijk Sint-Petersburg te bereiken. Geen nood. De liefhebbers van rondritten met oldtimers en lekker eten hebben gewoon een jaartje langer de tijd om uit te kijken naar hun TourAmical, want die wordt uitgesteld tot oktober 2021.

In afwachting daarvan wilden de organisatoren niet met hun vingers zitten draaien en plakten ze een Ronda de Amigo's samen. De tour is niet minder grootschalig, alleen houden ze het bij de Ronda compact door het in kleine groepjes op te delen. Zo zullen de deelnemers in groepen van maximum 25 wagens over verschillende periodes verspreid de wegen rond Granada, Sevilla, Ronda, Cordoba en Marbella verkennen. Dat doen ze onder de herfstzon van september, oktober, november en begin december. Dat lees je goed, je kan nog kiezen welke periode je deelneemt. Elke tocht duurt 6 dagen, of 5 overnachtingen. Gemiddeld wordt er 200 kilometer per dag afgelegd, in je eigen Classic car of GT of in een huurwagen als je dat wil.

Kriebelt het om deel te nemen? Dan kan je een kijkje gaan nemen op de website van Ronda de Amigo's, www.rondadeamigos.be. Daar vind je naast het parcours ook de hotels waar overnacht wordt en meer praktische details.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités