Novitec pept McLaren GT op

Novitec McLaren GT

De Duitse tuner Novitec heeft een preparatiekit voor de McLaren GT klaar. De Britse grand tourer krijgt visueel gelukkig geen ingrijpende metamorfose, maar wint wel aan vermogen. Een kleine bloemlezing.

De grootste visuele wijzigingen bewaart Novitec voor de voorbumper. Daar heeft het enkele addenda in koolstofvezel voor klaar, die volgens de tuner hun nut in de windtunnel bewezen hebben. Ook de zijschorten en luchtinlaten krijgen een koolstofvezelbehandeling, net als de spiegelkappen en achterspoiler.

Andere veren brengen de rijhoogte met 25 millimeter naar omlaag, terwijl er ook spoorverbreders beschikbaar zijn. Lichtmetaal is er in maatje 20 duim vooraan en 21 duim achteraan, en prepareerde Novitec samen met velgspecialist Vossen.

Novitec McLaren GT

Standaard produceert de V8 centraal achterin in de McLaren GT 620 pk en 630 Nm. Novitec voert dat vermogen in eerste instantie op naar 672 pk (688 Nm), en daarna desgewenst naar 691 pk (707 Nm) en 707 pk (714 Nm). In die laatste gevallen wordt de uitlaat mee aangepast. De 0-100-tijd daalt dan van 3,2 seconden naar 3 seconden rond.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités