Ford Mustang Mach-E GT: officiële topversie (2020)

Ford Mustang Mach-E GT

Er werd al een tijdje gesproken over de GT-versie van de Mustang Mach-E, maar vandaag toont Ford ons de officiële beelden.

De Ford Mustang Mach-E GT komt als laatste maar nestelt zich direct bovenaan het gamma. Met 465 pk is hij dan ook de elektrokoning bij Ford, want geen enkel model doet beter. Hij legt meteen ook een actieradius van 500 kilometer voor, aangedreven door de vier wielen. Die aandrijving gebeurt door twee verschillende motoren op beide assen. Naast de 465 pk krijg je in de Mustang Mach-E GT ook zomaar even 820 Nm koppel onder je rechtervoet. Daarmee sprint je in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u, de topsnelheid ligt op een begrensde 200 km/u. Tijd voor Tesla om een tegenzet te doen met een krachtigere Model Y.

Ford Mustang Mach-E GT

Niet alleen de motor is anders in de GT. Ook het onderstel wordt aangepast. Het MagneRide-onderstel is adaptief aan de rijomstandigheden. Ford zet de Mustang Mach-E GT meteen op 20 inch lichtmetaal en voorziet hem van twee exclusief voor de GT beschikbare kleuren: Grabber Blue en Cyber Orange. Voorlopig zijn de catalogusprijzen nog niet bekend.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités