Video: een Bugatti Chiron Sport leasen? Pijnlijk duur!

Bugatti Chiron Sport prijs lease

Wie niet zomaar een paar miljoen veil heeft voor een Bugatti Chiron Sport, kan er misschien een leasen. Dat kreeg deze Amerikaanse YouTuber te horen van zijn lokale garagist. Een leasecontract van twee jaar voor een Bugatti van een jaar oud? Pijnlijk duur.

Wie meteen tot de harde cijfers wil overgaan, kan meteen doorspoelen naar minuut 16:34 in de video. Alleszins is de leaseprijs die de YouTuber van deze Bugatti-dealer in Florida krijgt voorgesteld niet van de poes. De Chiron Sport die hem wordt aangeboden, is een jaar oud en heeft 1.235 mijl op de teller staan, omgerekend net geen 2.000 kilometer.

Deze Chiron Sport kostte nieuw 3,5 miljoen dollar, maar staat nu te koop voor 3,3 miljoen dollar. Als de man bij wijze van voorschot zijn Ferrari F8 Tributo inruilt, waar hij 350.000 dollar voor zou krijgen, dan kan hij kiezen voor een leasecontract van 24 maanden of 36 maanden. In het eerste geval betaalt hij 65.950 dollar per maand, in het andere geval 52.196 dollar per maand.

En dat is nog niet alles, want hij krijgt een kilometerbeperking opgelegd van 2.500 mijl per jaar. Alles bij elkaar zou twee jaar Bugatti Chiron Sport hem een slordige 1,9 miljoen dollar kosten. Hij kan nog wel twee jaar gratis profiteren van fabrieksgarantie en onderhoud. Dat dan weer wel.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Jos D. 08:51
Portrait de Jos D.

2.500 km/jaar kilometerbeperking ?
Dat ding is dus niet gemaakt om vele kilometers mee af te leggen. Enkel goed voor de Place-m'a-tu-vu in Knokke :-)
Direct duidelijk waarom een onderhoudsbeurt gemiddeld 16.000 € kost.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités