Wordt de Skoda Enyaq iV dé uitdager van de VW ID.4? [VIDEO]

Skoda Enyaq iV video Autofans

Volkswagen heeft de elektrische ID.4, maar Skoda brouwt van dezelfde ingrediënten deze Enyaq iV. Waarom de Tsjech wellicht de interessantste van de twee is? Wim legt het je uit!

Het MEB-platform van de Volkswagen-groep telt op dit moment al drie producten. Er is in de eerste plaats de elektrische VW ID.3, maar nu ook de ID.4 en deze Skoda Enyaq iV. De Tsjech heeft heel wat gemeen met de ID.4, maar is nipt langer, heeft meer motorversies en een minder duur prijskaartje. Maakt dat van deze Enyaq iV de belangrijkste ID.4-concurrent? Wim neemt je even mee langs de Enyaq iV op de Skoda-tentoonstelling in Autoworld!

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
FLP 09:46
Portrait de FLP

Ziet er wel een pak beter uit dan de Volkswagen.

BTW, kan er iemand van de website eens naar de accounts kijken? Ik heb 2 maand geleden een account proberen aan te maken, maar dat is nooit geactiveerd geweest door jullie. Toch kan ik mijn nickname niet meer gebruiken omdat deze "aan een geregistreerd gebruiker toebehoort" (ik dus...)
??

Guido 13:45
Portrait de Guido

Mooie kleur heeft deze uitvoering. Maar welke dit nu precies is? Moon white of Brilliant Silver? Wie kan het het zeggen?

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités