Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Mercedes

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen de nieuwigheden die Mercedes het afgelopen jaar bovenhaalde.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Mercedes zorgde vooral voor vernieuwing bovenaan het gamma.

De nieuwe S-Klasse maakte namelijk zijn opwachting, met een segment hoger zelfs een Mercedes-Maybach S-Klasse. Een segment lager kregen we dan weer de facelift van de E-Klasse te zien. Verder hadden we ook nog de nieuwe GLA helemaal in het begin van het jaar, al heb je die nog wel kunnen zien op het vorige autosalon van Brussel. Nadien volgde nog de grotere GLB.

Er waren ook nog een aantal toevoegingen aan het bestaande gamma. Zo zien we het einde van de AMG GT naderen met een Black Series en kregen de CLA en GLA een plug-in hybride versie.

Ze zitten echter niet stil bij Mercedes. Want onlangs kondigden ze aan tegen 2022 6 nieuwe elektrische modellen te lanceren. De elektrische EQA die deze week gelanceerd werd was daar de eerste van.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités