Hyundai plaagt met Kona N

Hyundai Kona N teasers (2021)

Bij de facelift van de Hyundai Kona mochten de ingenieurs zich eens laten gaan. Niet op het uiterlijk, wel op de aandrijving. Het resultaat daarvan wordt binnenkort onthuld maar eerst wil Hyundai nog wat plagen met de Kona N.

Daarom sturen ze een aantal plaagplaatjes de wereld in waarop het lijkt alsof de fotograaf een lichtspot is vergeten aan te zetten. In het halfdonker komt de Kona N naar je toe gereden om zijn broertjes i20 N en i30 N gezelschap te gaan houden.

Hyundai Kona N teasers (2021)

Grotere openingen in de bumper, dat is wat opvalt aan de verduisterde afbeeldingen van de Kona N. Ook zien we dat Hyundai alles afzoomt met rode accenten en dat onder de motorkap ook drie verluchtingsgaten een plekje vinden.

Hyundai Kona N teasers (2021)

drukke achterpartij

Achteraan wordt het allemaal wat drukker met een grote diffusor die geflankeerd wordt door twee vuistdikke uitlaatpijpen. Ook hier zien we de rode accenten terug, terwijl het bovenaan de tweedelige spoiler doorsneden wordt door een driehoekig remlicht, net als bij de rally-versies van Hyundai. Hyundai vond het verder nog een goed idee om de hoeken van de bumper met fake openingen af te werken.

Hyundai Kona N teasers (2021)

Van de motor, waar de echte grote revolutie zit, krijgen we nog geen beelden te zien. We verwachten dat de Hyundai Kona N echter dezelfde 2.0 turbomotor krijgt als in de i30 N, dat zou hem direct tussen de concurrentie als de Ford Puma ST en Volkswagen T-Roc zetten.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités