BMW X5 en X6 pakken uit met Black Vermillion-uitvoeringen

BMW X5 & X6 Black Vermillion 2021

Ook BMW heeft op tijd en stond weer eens een speciale reeks klaar. Deze keer is dat de Black Vermillion-uitvoering voor de SUV’s X5 en X6. In één trek door lanceert BMW nog een speciale kleur voor de kolossale X7.

“Black Vermillion”, dat is BMW-terminologie voor een afwisseling tussen zwart en rood. De X5 en X6 worden namelijk voorzien van een matzwarte kleur, het Frozen Black. De spijlen in de nieren krijgen dan weer een laagje rode verf, wat vooral bij de X6 met het oplichtende radiatorrooster een weinig subtiel resultaat geeft. Het koetswerk krijgt standaard nog het M Sport-pakket aangemeten, met donkere 22-duimsvelgen, rode remklauwen en Shadow Line-accenten voor de koetswerkdetails.

BMW X5 & X6 Black Vermillion 2021

Binnenin grijpt BMW naar zijn Individual-catalogus. De dakbekleding is uitgevoerd in antracietkleurig alcantara, maar verder zien we zwarte pianolak, inzetstukken in donkerkleurig hout en aluminium accenten. De zetels zijn op hun beurt bekleed met zwart merinoleder met rode stiksels, een contrastkleur die ook op de achterbank van de X5 Black Vermillion opduikt. De vloertapijten zijn tot slot rood omzoomd.

BMW X5 & X6 Black Vermillion 2021

Tot slot laat München nog weten dat de X7 ook kan worden voorzien van de matzwarte koetswerkkleur Frozen Black. Geen rode accenten voor deze kolos echter, maar wel hetzelfde M Sport-pakket, donkere 22-duimsvelgen, zwarte remklauwen en dezelfde Shadow Line-accenten. Voor de liefhebbers.

BMW X5 & X6 Black Vermillion 2021

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités