Polestar 2 kopen? Gratis Smappee-laadpunt krijgen!

Polestar 2 Smappee EV Wall

Koop je vanaf vandaag tot en met eind september een Polestar 2, dan krijg je daar een slim laadpunt van de Belgische specialist Smappee bovenop. De btw en installatie betaal je wel zelf nog.

Begin deze zomer sloeg Polestar in ons land de handen in elkaar met Smappee. Het jonge West-Vlaamse bedrijf is gespecialiseerd in energiebeheersystemen thuis en op het werk. Daarnaast ontwikkelt het voor diezelfde omgevingen ook intelligente laadpunten voor elektrische auto’s. De laadpunten gebruiken bijvoorbeeld maximaal de energie van zonnepanelen, houden rekening met lagere energietarieven en met verbruikspieken thuis.

Wie vanaf vandaag tot en met eind september een bestelbon ondertekent voor een Polestar 2, krijgt van het elektrische merk een waardebon voor zo’n intelligent laadpunt. De Smappee EV Wall kan driefasig aan 22 kW laden, komt met een Type 2-laadkabel en laat via een app zien welke energie het laadpunt op welk moment gebruikt. Polestar geeft mee dat je de btw en de installatie wel nog zelf moet betalen.

Iedereen die in eigen naam en voor eigen rekening (zowel particulier als professioneel) tot en met 30 september een nieuwe Polestar 2 koopt, krijgt zo’n waardebon. Ook als je een Polestar 2 via Polestar Leasing bestelt, komt er een waardebon jouw richting uit. Bestellingen bij andere leasingmaatschappijen komen niet in aanmerking, zegt Polestar. Meer informatie vind je HIER.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités