Dan toch: D’ieteren stuurt Cupra naar het Autosalon 2022

Cupra Autosalon Brussel 2022

Het welles-nietes-spelletje rond het Autosalon lijkt nog niet helemaal voorbij. Hoewel Volkswagen-importeur D’ieteren past voor het Autosalon 2022, maakt de Spaanse Seat-dochter Cupra wel zijn opwachting.

De toekomst van het Autosalon 2022 heeft aan een zijden draadje gehangen. Nadat eerst Volvo al liet weten niet aanwezig te zullen zijn op de Heizel in januari, verbaasde in september D’ieteren vriend en vijand door aan te kondigen ook een jaartje uit te zitten.

Lang lijstje

Met Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra, Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti werd het lijstje van afwezigen daardoor meteen behoorlijk uitgebreid, zeker omdat Mazda niet veel later liet weten ook te passen voor de komende editie. Stellantis, de groep achter Peugeot, Citroën, Opel, DS, Fiat, Alfa Romeo en Jeep, leek eerst twijfelachtig, maar zette uiteindelijk het licht op groen.

Cupra zoekt naamsbekendheid

Wel een Autosalon in 2022 dus, en nu toch wel degelijk met een D’ieteren-merk. Cupra, de sportieve Spaanse Seat-dochter, laat weten toch naar de Heizel te trekken in januari. Het merk had tot nu toe nog niet echt de kans gekregen om zich aan het grote publiek te laten zien, en wil dat over enkele maanden wel doen met twee belangrijke modellen: de plug-inhybride Formentor en de elektrische Born. En die mogen van D’ieteren wel wat naamsbekendheid krijgen. Alsnog afspraak op de Heizel dus.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités