Land Rover Discovery voegt wat flair toe met Metropolitan Edition

Land Rover Discovery Metropolitan Edition 2021

Met de regelmaat van de klok rijdt Land Rover net als Jaguar speciale versies voor van zijn modellen. Nu is de Discovery aan de beurt, met de Metropolitan Edition.

De Land Rover Discovery Metropolitan Edition neemt helemaal bovenaan de Discovery-voedselketen plaats. Zijn vertrekpunt is namelijk de R-Dynamic HSE-uitvoering. Het radiatorrooster, het Discovery-opschrift op de snoet en de inzetstukken in de bumper worden in een andere kleur afgewerkt. De 22-duimsvelgen in combinatie met de gigantische afmetingen maken de Discovery iets minder metropoolgeschikt, maar netjes staat het wel. Zwarte remklauwen en een panoramadak maken het buitenplaatje af.

Land Rover Discovery Metropolitan Edition 2021

Binnenin zijn een head-updisplay en stuurverwarming standaard, net als een inductielader, koelvak en airco met vier zones. Voor de aandrijving schotelen de Britten twee motoren voor in deze Metropolitan Edition: de P360, een zes-in-lijn benzinemotor, en de D300, een dieselblok met eveneens zes cilinders. Beide aandrijvingen zijn voorzien van milde hybride ondersteuning.

Land Rover Discovery Metropolitan Edition 2021

De Land Rover Discovery Metropolitan Edition staat in de catalogus vanaf 96.000 euro. Om je een idee te geven: de R-Dynamic HSE-versie van de Discovery betaal je minstens 91.300 euro.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités