Hyundai Seven blikt vooruit op nieuw Ioniq-model

Hyundai Ioniq Seven teaser 2021

De Koreanen bij Hyundai laten enkele teaserfoto’s los van de Seven, de conceptversie die een elektrische SUV aankondigt in de Ioniq-line-up.

Over een kleine twee weken gaat in Los Angeles het doek van de Hyundai Seven. Dat wordt een conceptmodel dat vooruitblikt op een nieuw elektrisch model in de Ioniq-line-up. Lang hoef je niet te raden naar wat voor model dat precies gaat zijn: dit wordt de voorbode van de Hyundai Ioniq 7.

Duidelijke familiebanden

Eerder lieten de Koreanen immers al in hun kaarten kijken, en voorspelden ze dat er tegen 2024 een elektrische SUV aankomt die Ioniq 7 zou heten. Het is dus nog even wachten op de productieversie van deze Seven, maar de familiebanden met de Ioniq 5 zijn alvast duidelijk. De lichtsignatuur vooraan gebruikt bijvoorbeeld dezelfde Parametric Pixels als de Ioniq 5.

Hyundai Ioniq Seven teaser 2021

Verder laat Hyundai al eens binnenloeren in het interieur, waar de Koreanen voor een loungy sfeer met grijze stof en hout willen gaan. De Seven kiest alvast voor ecologische interieurmaterialen, zo belooft Hyundai. Op 17 november wordt deze Hyundai Seven in vol ornaat aan de wereld getoond. Eerder lieten de Koreanen al weten dat deze SUV van Santa Fe-formaat dezelfde E-GMP-basis als de Ioniq 5 gebruikt, maar plaats biedt aan zeven passagiers en een batterij van 100 kWh moet herbergen.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités