Nissan haakt af voor Autosalon, reden: corona

Autosalon Nissan 2020

Nissan zal niet aanwezig zijn op het Autosalon van 2022, dat heeft de Belgische importeur inmiddels bevestigd. Het merk blijft er weg om zijn werknemers, partners en leveranciers te hoeden voor het coronavirus.

Na onder andere Volvo, Jaguar Land Rover en zowat de voltallige Volkswagen-groep haakt ook Nissan af voor de Brussels Motor Show van 2022. Volgens de Belgische persdienst van het merk is de voornaamste reden daarvoor de opmars van het coronavirus in ons land, waar ze hun entourage niet aan willen blootstellen.

Het uitvallen van Nissan als aanwezige op deze 99ste editie van het Autosalon komt er een kleine week nadat het overlegcomité zijn nieuwe maatregelen bekendmaakte die de verspreiding van het virus moeten inperken. Salonorganisator FEBIAC reageerde daarop door het Covid Safe Ticket te verplichten op het evenement en de ticketverkoop enkel online te laten doorgaan. Bezoekers zullen ook een tijdslot moeten reserveren om toegang te krijgen tot het Salon. Nissan stelt dat het die maatregelen zeker steunt, maar de onzekerheid omtrent het virus te groot is om zelf aan de show deel te nemen.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Stijn 205 20:03
Portrait de Stijn 205

Het begin van het einde voor het autosalon

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités