Polestar 3 met beperkte camouflage onthuld in VS

Polestar 3 teaser 2021

In New York heeft Polestar het doek getrokken van zijn — nog steeds licht gecamoufleerde — elektrische SUV, de Polestar 3. Die locatie is geen toeval: de 3 wordt gebouwd voor en door Amerikanen. Maar geen nood, want ook wij krijgen hem op termijn in de showrooms.

Polestar heeft een weinig verhullend plaagplaatje van zijn eerste elektrische SUV getoond, de Polestar 3. Dat deed de CEO, Thomas Ingenrath, op verschillende events in New York. De Polestar 3 wordt de eerste auto van het merk die in Verenigde Staten gebouwd wordt en mikt ook in de eerste plaats op de Amerikaanse markt.

3 modellen in 3 jaar

Deze Polestar 3 zal daarom vanaf volgend jaar al de fabriek in Charleston, South Carolina verlaten. De auto mikt op het segment van de premium-SUV’s, aangezien dat volgens CEO Thomas Ingenrath het eerste segment zal zijn om de volledige overstap naar elektrische wagens te maken. Daarnaast is dit ook het snelst groeiende segment in Amerika, wat de locatie van deze onthulling meteen ook verklaart.

Polestar plant om in de komende drie jaar elk jaar een nieuw model te lanceren. Dat begint met deze Polestar drie en eindigt naar alle waarschijnlijkheid met de Polestar 5, die hier en daar al even onsubtiel zijn tronie heeft laten zien. Tegen 2023 wil het merk sterk vertegenwoordigd zijn op ten minste 30 wereldmarkten. Hoewel deze Polestar 3 in de VS gebouwd wordt mag je er dus zeker van zijn dat hij ook band op Belgische bodem zal zetten.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités