DeLorean maakt tijdsprong: debuut vervroegd met drie maanden

DeLorean EVolved teaser 2022

Goed nieuws voor de vele liefhebbers van Back to the Future, of gewoon voor die paar fans die DeLorean ook interessant vinden zonder culturele duiding. Die hoeven namelijk plots niet meer te wachten tot 18 augustus om het nieuwe model te mogen aanschouwen.

De nieuwe DeLorean mag dan helemaal niet gaan lijken op het originele exemplaar met zijn hoofdrol in de Back to the Future-films, maar hij blijkt alvast een even competente tijdmachine te zijn. Waar de herrezen constructeur tot voor kort namelijk een onthullingsdatum in augustus beloofde, blijken we nu plots zo'n drie maanden minder lang te moeten wachten. Dat is dus nog steeds in de future, maar dan een klein beetje back. En nu stoppen we ermee, beloofd.

EVolved

DeLorean had eerder namelijk aangekondigd om de auto op het Concours d'Elegance op Pebble Beach te onthullen, maar nu blijkt dat helemaal niet de eerste keer te worden dat we het nieuwe model te zien krijgen. In de plaats daarvan zou het doek er al af gaan op 31 mei, laten de Amerikanen nu via Twitter weten. De verklaring voor die tijdsprong is volgens de tweet te zoeken in de vele vragen die DeLorean kreeg van zijn fans, die de auto natuurlijk vroeger dan dat wilden zien. Iets zegt ons echter dat dit al langer gepland was, aangezien de eerste teaser begin april sowieso al wat vroeg leek om ons uiteindelijk te doen wachten tot de late zomer.

Verwacht hoe dan ook niet té veel van de onthulling, want uit de eerdere aankondiging leerden we al dat de DeLorean een plekje krijgt op het conceptcar-gedeelte van Pebble Beach. De kans is dus klein dat we een productierijp exemplaar te zien krijgen, al belooft de constructeur wel om het model ook echt in serie te gaan bouwen. Voorlopig gaat de DeLorean onder de noemer 'EVolved' door het leven, want hij krijgt natuurlijk een zuiver elektrische aandrijflijn mee. Eerder vingen we al geruchten op die stelden dat de nieuwkomer terug 'DMC-12' zou gaan heten, al zou dat misschien vreemd zijn aangezien het niet om een reproductie van het origineel gaat. Het is nog niet zeker of de Amerikanen de uiteindelijke naam van het productiemodel ook deze maand al vrijgeven.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités