Geen mop: Alfa Romeo toont Tonale met verschoontafel voor babyluiers (2023)

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini 2023

Alfa Romeo pakt uit met een unieke variant van de Tonale, en dat is er geen met meer vermogen of een speciaal kleurenpallet. In de plaats daarvan moet deze ‘Edizione Bambini’ de SUV in de markt zetten als ideale gezinswagen met dank aan een ingebouwd babyverschoonstation. En nee: ook in Italië is het nog geen 1 april…

Wil je tegenwoordig meedingen voor een plekje in de top van de compacte SUV’s, dan moet je flink je best doen. Dat lukt Alfa Romeo blijkbaar al goed met de Tonale, want de Italianen moesten even geleden nog hun koffiepauzes gaan inperken ten voordele van een tweede shift in de fabriek. Toch kan het altijd nog beter, en daarom beslist Alfa Romeo om deze keer even niet op de liefhebbers maar specifiek op de praktisch ingestelde, jonge ouders te gaan mikken.

Tonale wordt met leer beklede crèche

Maak kennis met de Tonale als ‘Edizione Bambini’, een speciale editie die het leven van ouders met jonge kinderen aanzienlijk makkelijker wil maken. Zo vind je in de cabine onder andere extra opbergvakjes achterop de stoelen en een babymonitor, maar het opvallendste accessoire schuilt in de koffer. Daar heeft Alfa Romeo namelijk een heuse verschoontafel gemonteerd die je kan uitschuiven wanneer de nood van je baby het hoogst is. Het gevaarte zit geïntegreerd in de hoedenplank zodat je ook nog wat kofferruimte overhoudt, want ook dat hebben jonge ouders vermoedelijk nog nodig.

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini 2023

Voorlopig blijft het bij één enkel exemplaar bedacht door de Britse tak van Alfa Romeo, al lijken ze er wel rotsvast van overtuigd dat er een markt is voor een dergelijke uitrusting. Zo blijkt uit hun onderzoek dat maar liefst 86% van de bevraagden de luier van hun kind wel eens heeft moeten verversen onderweg. Daarnaast zouden de extra opbergvakken een oplossing bieden voor 56% van de ouders, want die geven aan zich wel eens te schamen voor de puinhoop waarin hun auto veranderd is door het hebben van kinderen… Al zijn we niet zeker of het ombouwen van je auto naar een met leer beklede crèche daarin het verschil zal maken.

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
suskewiet 17:35
Portrait de suskewiet

misschien kan men op die plateau ook ees kinderen proberen verwekken

John 21:30
Portrait de John

Slim bedacht: positieve reacties? We brengen hem uit. Negatieve reacties? Een vroege 1 april grap.

Die hoedenplank is best wel ergonomisch, maar voor die paar keer dat je het nodig hebt, lukt het best op de achterbank, waar je trouwens minder wind hebt dan achteraan met de koffer open.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités