Snel schade herstel bij autoverzekering HEMA

auto_header_hema-1

Als je er voor kiest om je autoverzekering bij HEMA onder te brengen, dan profiteer je niet alleen van een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Juist ook in het geval van schade, is het prettig om te weten dat alles zo spoedig mogelijk geregeld wordt. Gelukkig profiteer je ook daarin van de voordelen bij HEMA.

Hoe te handelen bij schade – Schade melden en het schadeformulier
Bij schade is het belangrijk zo snel mogelijk een melding te maken bij HEMA. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Uiteraard is het ook belangrijk om een schadeformulier in te vullen (samen met de tegenpartij) en deze zo snel mogelijk op te sturen naar HEMA. Dit kan gemakkelijk digitaal. Zorg daarom dat je altijd een schadeformulier bij de hand hebt. Dat is in het geval van schade enorm belangrijk.

Herstel bij schade
Als je auto gerepareerd moet worden, wordt de autoschade eerst vastgesteld door ABS Autoherstel. Hier zijn meerdere vestigingen van in Nederland. Er wordt hiervoor eerst met jou een afspraak gemaakt. Dit hoef je niet zelf te doen, je wordt namelijk gebeld door het callcenter van ABS Autoherstel. Mocht de omvang van de schade erg groot zijn, dan kan er ook direct een expert worden ingeschakeld. Sowieso is het slim je auto te laten repareren door ABS Autoherstel. Hierdoor hoef je minder of zelfs helemaal geen eigen risico te betalen. Dit geldt ook in het geval van glasschade.

Kies voor een autoverzekering bij HEMA
Kortom, door je auto te verzekeren bij HEMA, profiteer je van veel verschillende voordelen. Wil je ook profiteren van deze voordelen van HEMA bij schade? Sluit dan je autoverzekering gemakkelijk online af via hema.nl en ga goed verzekerd op pad. Zelfs in het geval van schade hoef je je dan geen zorgen te maken, aangezien alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws