Genève: Ruf Dakara

Nog meer lekker spul van Ruf in Genève, met de Dakara. Deze SUV wordt gebouwd op basis van de Porsche Cayenne. Ruf zou echter Ruf niet zijn als er niet wat werd gewijzigd om het exclusieve te behouden. Zo krijgt de Dakara de koplampen van een 911 en zorgen de 22"-velgen mee voor een sportieve inborst. De inzittenden zullen zeker het High-end Multimediasysteem met TV-ontvanger en internettoegang kunnen smaken. Voor de liefhebbers van straffe karren voorziet Ruf dan weer een V8-motor met 600pk bij 6.000 omw/min en 890Nm bij 3.000 omw/min. Een sprintje van 0 tot 100 gaat in 4,8 sec. Voor het remsysteem staan keramische exemplaren op de optielijst.

Nog meer

lekker spul van Ruf in Genève, met de Dakara. Deze SUV wordt gebouwd op basis van de Porsche Cayenne. Ruf zou echter Ruf niet zijn als er niet wat werd gewijzigd om het exclusieve te behouden. Zo krijgt de Dakara de koplampen van een 911 en zorgen de 22"-velgen mee voor een sportieve inborst. De inzittenden zullen zeker het High-end Multimediasysteem met TV-ontvanger en internettoegang kunnen smaken. Voor de liefhebbers van straffe karren voorziet Ruf dan weer een V8-motor met 600pk bij 6.000 omw/min en 890Nm bij 3.000 omw/min. Een sprintje van 0 tot 100 gaat in 4,8 sec. Voor het remsysteem staan keramische exemplaren op de optielijst.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
190d 22:09
afbeelding van 190d

euhm, pas

Tom 22:35
afbeelding van Tom

Zetels zien eruit alsof ze een hoes van den aldi ofzo als overtrek hebbe... en dit is eigelijk misschien beledigend voor de goede zetelhoezen van den aldi! Voor de rest letterlijk een gedrocht van formaat.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws