Revenge Design nieuwste supercar: De Verde

Revenge Design Supercars VerdeRevenge Design heeft haar tweede supercar klaar en zal die voorstellen op de Autoshow in Detroit. De supercar heet 'Verde' en wordt met deze teaser aangekondigd. Onder de kap zullen er twee motorblokken aangeboden worden. Enerzijds een doorsnee V8, anderzijds een V8 hybride.

 

En ondanks zijn groene kantje mogen de prestaties best indrukwekkend genoemd worden. Niet minder dan 400 paarden zitter er onder de kap. Aan koppel heb je met 677 Nm ook meer dan voldoende.

Revenge Design wil met haar 126.000 euro kostende Verde aan de haren van de 50.000 euro duurdere Lamborghini Gallardo trekken. Revenge Design denkt een niche gevonden te hebben met de herstellingskosten. Daar waar het herstellen van de versnellingsbak van de Gallardo je zo een 12.000 euro kost, ben je met je Verde voor 2.200 euro gesteld. Een stuk goedkoper. Revenge Design denkt daarmee, mits voldoende internationale aandacht, succes te bekomen. Als ze daadwerkelijk voldoende internationele aandacht krijgt, dan zit export er dik in.

 

Revenge Design Supercars Verde

Revenge Design Supercars Verde

Via Motorauthority

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws