Win 2 toegangskaarten voor AutoRai

Op het Nederlandse Autoblog geven ze dan wel duizend gewone kaartjes weg, een Belg heeft er niets aan. Als Belgische autoblog geven wij met alle plezier 2 kaarten weg aan een bezoeker van onze website die zo de kans krijgt om naar het Nederlandse AutoRai te gaan. Je mag dus je beste pak aandoen en richting Amsterdam rijden op een dag in de periode 1 tot 11 April 2009. Maar, alleen de zon schijnt voor niets. We hebben dus een kleine en toegankelijke wedstrijd gekoppeld aan het verkrijgen van de 2 kaarten. En wie er naar toe wilt, moet er ook iets voor over hebben. Lees meer!

Als je kans wil maken op de kaarten: Mail dan de redactie (redactie@autofans.be) op Zaterdag 28 Maart om 4u in de ochtend met als tekst "Ik wil naar AutoRai, maar wil niet betalen". De eerste, in onze inbox, die mailt om of vanaf 4u in de ochtend wint de twee kaartjes en kan ze in zijn/haar postbus verwachten. Let er ook op dat de tekst die je verwacht wordt te schrijven correct is!

Veel plezier

 

Huh? Wat is AutoRai?

Niet voor niets luidt het motto van AutoRAI 2009 ‘a brand new experience’. De auto’s, 575 in totaal, staan niet per merk gerangschikt, maar zijn onderverdeeld in zes unieke belevingswerelden, zodat bezoekers zich beter dan ooit kunnen oriënteren. Voor dit concept bestaat ook in het buitenland veel belangstelling. De zes werelden zijn Luxury&Sports Cars, Family&Travel, Cabrio, City&Compact, Adventure en Green Innovations. In laatstgenoemde wereld loopt de spanning misschien nog wel het hoogst op. Hier staan namelijk de volledig elektrische sportauto’s Tesla Roadster en Lotus Elise. Maar ook op de rest van de beursvloer zijn talloze spannende modellen te vinden. Zo zijn alle premiummerken vertegenwoordigd op AutoRAI 2009. In totaal zijn er meer dan zeventig primeurs. Met 575 auto’s staan er op AutoRAI 2009 bijna tweemaal zo veel auto’s als op de vorige editie in 2007. Toen waren er 320 auto’s aanwezig. Bovendien keren in het nieuwe RAI-gebouw Elicium de motorfietsen terug op de tentoonstelling. Hier zijn nog eens zeven primeurs te aanschouwen. Dat auto’s en motoren nauw verbonden zijn, bewijzen de unieke KTM X-Bow, de compromisloze sportauto van het motorfietsmerk en de Piaggio MP3 LT, een scooter die met autorijbewijs mag worden bestuurd. Daarnaast ben je uitgenodigd om achter het stuur van deze wagens te kruipen. Je kan met bepaalde voertuigen zelfs een testritje maken, schitterend!

Meer informatie:  

Website: www.autorai.nl

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
/ Ag 15:37
afbeelding van / Ag

Super actie. Nice work autofans!

Groenlicht 15:53
afbeelding van Groenlicht

Mogen collega-autobloggers ook meedoen? ;-)

Hannes 17:06
afbeelding van Hannes

ah, ik had gedacht dat de autofanswagen zouden moeten spotten ofzo. Of een spot insturen met een zo'n groot mogelijke combo met prins laurent in een vd auto's...

Pieter Aertgeerts 17:12
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Hannes, geloof me, in die richting hebben we ideeën genoeg. Al is die Laurent een nieuw e ;) Maar we willen echter niet van de toren blazen met grote evenementen. We willen klein starten, niet alleen met de blog, ook met alles daar rond. Groeien gaat vanzelf, je moet alleen de weg ernaar vrij maken en het allemaal goed laten verlopen. Mochten we de grootte hebben à la onze Nederlandse 'concurrent' dan zijn zo zaken zeer goed om doen. Maar ik wil die kaartjes op een leuke en easy manier weg geven. mvg

Hannes 19:30
afbeelding van Hannes

I've tears in my eyes, truly epic spoken! Serieus: ik ben al meer dan tevreden met het feit dat er een belgische blog is. Recentelijk zijn jullie gepromoveerd naar mijn homepage! keep up the good work!(ff lobyen: volgende review de toyota avensis?)

Pieter Aertgeerts 20:02
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Avensis nog niet. Zoek het richting volvo, fiat, mitsubishi en BMW :)

Hannes 20:09
afbeelding van Hannes

De eerste teaser van volgende rijtesten is een feit. :p gokje: s60, bravo, colt, 135i met performance parts.

Wim 11:04
afbeelding van Wim

@groenlicht: uiteraard mogen jullie meedoen

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws