Citroën lanceert DS3 Racing

Vanaf 1 september kan je bij je Citroën-dealer de DS3 Racing bestellen. Het gaat om een versie op basis van het Sport Chic-uitrustingsniveau. Daar werden enkele elementen aan toegevoegd die refereren naar de autosport. Onder de kap vinden we de 1.6 benzinemotor terug, die voor de gelegenheid werd opgekieteld van 156 tot 207 pk en 275 Nm. Daarmee is de wagen goed voor 0-100 sprintjes in 6,5 seconden. De spoorbreedte werd vergroot, de grondspeling werd verkleind om de wegligging wat meer op punt te stellen.

Diffusor, dubbele verchroomde uitlaat en carbonafwerking op verschillende onderdelen zorgen ervoor dat je nog wat extra opvalt. Ook in het interieur carbon-afwerking en een Citroën Racing signatuur, in je dakhemel vind je een plaatje met het nummer van jouw exemplaar terug. Kostprijs van deze DS3 Racing is 31.340 euro. Vanaf september te bestellen, eerste leveringen zijn voorzien voor begin 2011.

Citroën lanceert DS3 Racing

Citroën lanceert DS3 Racing

Citroën lanceert DS3 Racing
Citroën lanceert DS3 Racing
Citroën lanceert DS3 Racing

Citroën lanceert DS3 Racing


Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Karel 15:51
afbeelding van Karel

ouch, dat is duur, geef mij dan maar een GTI voor die prijs

Anonieme gebruiker 11:35
afbeelding van Anonieme gebruiker

Serieus wat geld, benieuwd of hij zijn meerwaarde t.o.v. pakweg een Clio RS waard zal zijn...

Geert 21:26
afbeelding van Geert

Te véél golf gti's gezien in het verleden. Heb zowat alles onder mijn kont gehad. Dit lijkt me een leuk bakje. Citroen heeft een super 'designer' in huis de laatste jaren. In februari is de ds3 racing van mij. Zie er naar uit. Mag morgen zijn eigenlijk.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws