Live op IAA deel 1: BMW & Rolls Royce

IAA part1

BMW mag samen met Rolls Royce de spits afbijten in onze verslaggeving over het autosalon in Frankfurt, niet in het minst omdat ze een mooie plek vlak aan de ingang hebben gekregen.

Binnenkomen op het IAA doen we in tegenovergestelde volgorde. Hall 11 staat namelijk als eerste op het programma. In deze Hall heeft de BMW-group zichzelf gevestigd. In Europese premiere vinden we er de 5-reeks GT terug. Ook in het echt lijken de looks van dit model ons niet echt te overtuigen. De proporties van de wagen lijken niet geheel te kloppen, aan de buitenkant althans. Binnenin valt alles op z’n plek. De 5-reeks GT deelt zijn onderstel met de 7-reeks waardoor hij over een riante binnenruimte beschikt. Verder is ook de nieuwe kleine SUV, de X1, van de partij. Al komen de lijnen van dit model iets vlotter over, toch lijkt het alsof niet alle proporties lijken te kloppen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
yannick D 20:59
afbeelding van yannick D

die velgen daar bij bmw die in dat kastje staan...
die lijken allemaal te draaien???

Alex 10:22
afbeelding van Alex

ja, die waren allemaal aan het draaien. :) Misschien om de klanten een idee te geven hoe hun toekomstige velgen eruit zien in volle actie..

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws