Maserati Awards Edition in Genève

Maserati Quattroporte Awards EditionZes jaar op de markt en nog steeds oh zo mooi. Een tijdloos design en de prijzen liegen er niet om. De Quattroporte Sport GT S was in zijn levensloop goed voor niet minder dan 56 awards. Niet de minste reden om je bolide een exclusief jasje aan te trekken. Want daar waar iedereen het 'zomaar' doet, is er in dit geval wel een mooie reden.

Maserati houdt wel vast aan de motorisatie. Nog steeds een 433 pk sterke V8 onder de kap dus. We moeten de wijzigingen zoeken op optisch vlak. Zo zien we een gloednieuwe kleur in het pallet, uniqueQuarzo fuso. Daarnaast zijn er ook nog de Brembo remklauwen, twintig inchers en de chrome afwerking die we van buitenaf zien.

Maserati Quattroporte Awards Edition

Binnenin bevinden we ons in de Italiaanse charme van Alcantra, Poltrona Frau leder voor de stoelen, nog meer chrome, hout en aluminium. Niets anders dan de betere grondstoffen dus.

Maserati Quattroporte Awards Edition

De Maserati Awards Edition zal ik persoonlijk, als enige afgevaardigde van de site, een bezoekje brengen op het Autosalon in Genève. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn, dan kan je vanaf eind 2010 de bestelbon op.

Maserati Quattroporte Awards Edition

Maserati Quattroporte Awards Edition

Maserati Quattroporte Awards Edition

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 17:16
afbeelding van Wim

mai mooi, nog altijd beste design in zijn klasse!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws