Officieel: Volkswagen Caddy krijgt ook facelift

We waren hem bijna uit het oog verloren hier, maar als andere modellen van Volkswagen een facelift krijgen, dan mag de Caddy ook meespelen. De snoet krijgt wat meer van de rest van de VW-familie, terwijl ook het motorenpalet vernieuwd wordt. De Caddy krijgt vier nieuwe TDI-varianten, voorzien van volgende vermogens: 75, 102, 110 en 140 pk. De 110 pk-versie is enkel verkrijgbaar met de 4Motion-vierwielaandrijving.

Automaatrijden kan met de DSG-7 op de 102 pk versie en de DSG-6 op de 140 pk variant. De benzinemotor is de 1.2 TSI met ofwel 86 ofwel 105 pk. Wie plaatsneemt in de Caddy, zal en nieuw stuurwiel aantreffen, samen met een vernieuwd instrumentenpaneel en nieuwe opties als radio- en navigatiesysteem, mistlampen met bochtverlichting en dakrails. Standaard wordt echter ESP gemonteerd en verwijderbare zetels op de tweede rij.

Wie een Caddy Maxi koopt, kan als optie twee extra zitplaatsen op de derde rij aanvinken (standaard op de Maxi Trendline en Maxi Comfortline). Ruimte heb je dan genoeg, de Caddy is goed voor een laadruimte tot 3.030l, de Caddy Maxi kan 3.880l slikken. Tegen eind september kan je de ruimte zelf ervaren in de showroom, prijzen zouden op hetzelfde niveau blijven.

VW Caddy facelift
VW Caddy facelift
Volkswagen Caddy facelift
VW Caddy facelift
VW Caddy facelift

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws