Live in Parijs 2010: Peugeot 508

Geen facelift voor de middenklasser van Peugeot, wel een compleet nieuw model. Ineens in berline- en breakversie. We zagen de wagen als concept '5byPeugeot' in Genève en nu werkte Peugeot de laatste oneffenheden op deze 508 weg. De looks zijn een kwestie van smaak, wij zien liever de binnenkant dan de buitenzijde. De e-HDI's doen hun intrede, waardoor de Fransen het verbruik kunnen drukken.

Later wordt ook een Hybrid4-variant beschikbaar, deze wordt eerst geïntroduceerd in de 3008.

Peugeot 508
Peugeot 508

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Quin 15:56
afbeelding van Quin

Peugeot maakt wagens voor de grijze massa en dat verkoopt ongetwijfeld goed, maar ik blijf er toch niet veel aan vinden. Beetje de aggressieve tour als dat concept van Peugeot dat hier even gepasseerd is geweest, zou beter zijn :)

Frederik 17:05
afbeelding van Frederik

Ziet er gelikt uit hoor ^^

TB 11:03
afbeelding van TB

@Quin
Je gaat me toch niet wijs maken dat de RCZ je smaakpupillen niet streelt?

Jammer dat de GT voor 38.000 euro pas in je garage kan staan.

Quin 15:35
afbeelding van Quin

@TB, eerlijk waar doet die me ook niets. Zelfs die RCZ heeft die standaard look die elke huidige Peugeot heeft. Het snuitje van een Peugeot is vrijwel op elk model van hun te vinden, niet bijster interessant.

Ik ben nu misschien niet de meeste onpartijdige, maar als je dan kijkt naar de lijn van Alfa Romeo en hoe ze van elke wagen weer een uniek, opvallend kunstwerkje maken, dan weet ik wel wat ik zou kiezen ;-).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws