Officieel: Porsche 918 RSR racer

Dat Porsche iets groots ging voorstellen hebben ze ons de weken in aanloop van Detroit wel duidelijk gemaakt, en vandaag werd hij eindelijk voorgesteld. De nieuwe Porsche is een racevariant van de 918 Spyder. Update: Video!

De Porsche 918 RSR maakt gebruik van hybride vliegwieltechnologie die we eerder terugvonden in de GT3 R Hybrid. Twee elektromotoren van beide 75 kW assisteren de bruute 563 pk sterke V8 die een doorontwikkeling is van het RS Spyder blok. Het volle vermogen van die pk komt trouwens pas vrij bij een duizelingwekkende 10.300 rpm. Alles samen is deze Porsche dus 767 pk sterk.

Via Autoblog.nl

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:54
afbeelding van Techno Patat

ziet er enorm goed uit! nu maar hopen dat de gewone 918 er op lijkt!!! maar welke klasse kan je rijden met dit speelgoedje? gt2 en 3 hebben ze al een wagen, gt1 dus toch eindelijk? of gewoon een eigen cup, zoals ze met de gt3's al doen?

wel sterk dat ze eventjes op circuit hebben kunnen filmen zonder dat er iemand een spyfoto gelekt heeft :o! of zelfs nog maar info gelekt heeft over het te releasen model! iets geheimhouden kunnen ze bij porsche toch redelijk goed, is hun met de 918(of was het 917, begin ik nu te twijfelen :p) spider concept ook goed gelukt :o!

Wim 12:52
afbeelding van Wim

heel stoer ding

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws