Red Bull X1 uit GT5 maakt wereldpremière op salon van Brussel

Amper vier wereldpremières telt het Salon van Brussel, althans tot vanmorgen. Want Sony en Redbull sturen ons een persbericht waarin ze aankondigen dat de Red Bull X1 uit het GT5 spel zijn werelddebuut maakt op ons Brusselse salon. En dan hebben we er vijf. Die wagen zagen we eerder al op video en foto's, maar op een salon stond hij nog niet. De wagen beschikt over 1.483 pk en 713 Nm koppel. De motor wordt gekoppeld aan een CVT bak en stuurt alle power richting de achterwielen. De topsnelheid zou 400 km/u bedragen. Een video vinden jullie hier terug. De wagen zal te zien zijn op de 100 vierkante meter grote Sony stand, tot 21 januari terug te vinden in paleis 2. Nadien is hij te zien in het speciale 'dream car' paleis.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 19:19
afbeelding van Anonieme gebruiker

Staan weeral een hoop dikke fouten in dit artikel.

Pieter Aertgeerts 21:54
afbeelding van Pieter Aertgeerts

@ Ponrow: komt in orde. We doen morgen live verslag. Dus verwacht de hele dag door artikels (zullen er geen massa's zijn, omdat er weinig boeiends staat) met live foto's. We gaan ook filmen, dus een video mag je ook snel verwachten.

Anonieme gebruiker 13:06
afbeelding van Anonieme gebruiker

@Ponrow ; en dus ook "sturen" --> "stuurden"

Maar die fouten ter zijde... Er stond een herhaling in.
Ik denk dat het " De wagen zal te zien zijn op de 100 vierkante meter grote Sony stand te zien zijn, tot ... " was. Of toch iets in die aard. Is intussen al aangepast zie ik, dus mocht men mijn comment gerust ook onmiddellijk verwijderen. Is slechts helpende kritiek.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws