Concept: Lexus toont ons de LF-Gh

Lexus besliste het doek van haar LF-Gh concept te trekken, nog voor de officiële voorstelling ervan op de beursvloer van New York. De nieuwe Grand Touring Hybrid toont ons hoe de toekomstige productiemodellen van Lexus er zullen gaan uit zien, uiteraard met een hybridetechnologie onder de kap.

Lexus biedt met deze sedan naar eigen zeggen een mix van sportiviteit en luxe. Zo zou het geen probleem mogen zijn om met meerdere volwassenen lange ritten te maken. Een interieurshot hielden ze nog achterwege, al maakte Lexus bekend een driedimensionale klok te gaan gebruiken. Wat er juist onder de kap schuilt is eveneens niet bekend gemaakt. Daarvoor zullen we nog moeten wachten tot einde deze maand, wanneer autoshow van New York plaatsvindt. Momenteel houden ze het dus bij de foto's, te zien in onze galerij.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 21:12
afbeelding van Yvesw

Voor het front moeten de jongens van de designafdeling van Lexus toch nog eens gaan samenzitten...
Voor de rest, me likey!

Yvesw 22:50
afbeelding van Yvesw

@B4: En toch ben ik geen fan van analoge klokjes... Geef mij maar een klein vakje op het, tegenwoordig toch gigantisch groot, touchscreen in de middenconsole waar het uur digitaal op staat...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws