Interieur van nieuwe Mercedes B-klasse gelekt

Mercedes zal haar vernieuwde B-klasse in september voorstellen, op de IAA in Frankfurt, maar kan zoals gebruikelijk haar eigen foto's niet binnenshuis houden. Vandaag lekten twee interieurshots uit die niets meer aan de verbeelding over laten. Een van de meest opvallende zaken is het ontbreken van de versnellingspook. Dat wil zeggen dat de automatische varianten hun schakelaar achter het stuur krijgen geplaatst. In Europa, waar vermoedelijk vooral manuele varianten worden verkocht, zal de pook wel gewoon een plaats krijgen in de middentunnel.

Verder zien we de nieuwe luchtroosters die hun inspiratie haalden bij de nieuwe SLK en SLS AMG, het stuur met drie spaken herkennen we dan weer van de CLS.

Daarnaast merken we ook een groot navigatie en infotainment systeem op bovenaan de middenconsole. Dat lijkt iPad-achtig, maar wij vermoeden dat het een BMW/Audi-achtig systeem zal worden. De bediening ervan zal gebeuren met de draaiknop op de middentunnel.

Via MotorAuthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:43
afbeelding van Techno Patat

Ik vind het prachtig! En de buitenkant zag er ook al goed uit, man Mercedes is echt top bezig imo!!!

Techno Patat 17:09
afbeelding van Techno Patat

Mja, maar dat is een Mercedes die ik nooit ga kopen ;)!
De grill is idd wat te groot, maar de koplampen zijn best wel geslaagd vind ik!

Challanger 19:48
afbeelding van Challanger

Over smaak van niet te twisten en ik respecteer ieders mening/visie. Ik vind dit interieur persoonlijk nogal bombastisch + de overgang van het dashboard naar de deuren toe lijkt me erg stuntelig. Materiaalkeuze zal, naar goede gewoonte bij Mercedes, wel ok zijn.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws