Eerste foto officieel gelekt: Mercedes B-klasse

We hebben er een nieuwe beschrijving voor gevonden, officieel gelekt. Of te wel: het laten uitlekken van beelden om de officiële bekendmaking ervan, meestal enkele uren of dagen later, extra kracht bij te zetten. Of extra aandacht, wat je zelf verkiest. Mercedes laat de nieuwe B-klasse opnieuw lekken en we verwachten de officiële foto's binnen dit en zeer afzienbare tijd. Details en foto's van het interieur werden al eens vrijgegeven, en ook de achterkant werd al eens ongecamoufleerd gespot. Langs achter is hij er ons inziens op verbeterd, maar de snuit vinden we maar wat flauw. De B-klasse staat in september in Frankfurt.

Mercedes B klasse

Via Jokerblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 12:40
afbeelding van Anonieme gebruiker

Waarschijnlijk een zalige wagen om te reizen...helaas zou ik niet meer veel kunnen reizen als ik me er eenmaal een zou aanschaffen... Wat kost de huidige eigenlijk incl enkele basic opties?

Anonimonius 15:30
afbeelding van Anonimonius

Mercedes B 180 CDI ( 109 pk ) met als opties metaalkleur, (de goedkoopste) lichtmetalen velgen, mistlichten, stopcontact in de koffer van 12 volt, opbergvak voor CD's, parkeersensoren, 4 elektrisch bediende ruiten en radio/CD komt voor de huidige versie op € 29 272,32.

Karel 18:44
afbeelding van Karel

ziet er ok uit voor een B, ik kijk vooral naar de nieuwe A uit

B4 19:59
afbeelding van B4

Op het eerste gezicht nogal flauw en weinig veranderingen

ThV 22:52
afbeelding van ThV

Goed dat ze een duidelijk onderscheid maken tussen de A en de B. Waar de A meer richting hatch-back zal gaan trekken ze voor de B duidelijk de kaart van de monovolume. Eindelijk krijgen ze elk hun plaatsje !
Goe bezig Benz !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws