Dit is de nieuwe Honda Civic voor 2012

We zagen in augustus al de teaser en nu is hij helemaal onthuld. De volgende generatie(de negende! al) is net wat braver geworden. Het futurische design van de vorige Civic kon niet iedereen bekoren. De "elegantere" Civic 9 lijkt dan ook niet direct moderner dan zijn voorganger. We mogen hem in de showrooms verwachten begin 2012. De vraag is of deze generatie beter gaat scoren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (16)

Plaats een reactie
Karel 20:22
afbeelding van Karel

geeuw :) hadden ze beter niet gedaan om de vorige braver te maken, gewoon opnieuw beginnen of op hetzelfde elan verder gaan

Techno Patat 22:47
afbeelding van Techno Patat

ik vind de voorkant niet slecht. Een beetje hoog ampera gehalte maar kom, dar vergeef ik ze. De achterkant is wel een beetje een fail maarja.

Qua zijlijn lijkt deze ook een beetje teveel op de insight naar mijn bescheiden mening.

MAAR, hij rijkt nog niet aan de schouders van het design van de vorige! Dat was eigenwijs, futuristisch (ziet er nog steeds goed uit) en sprong er eens uit. Zeker in het rood! Dit is een beetje, euhm saai is niet het woord maar mainstream achtige toestand dan maar?

Ik volg (op foto's afgaand) bizkids mening, deze boven een 1-serie! In het echt kan het wel nog een ander verhaal zijn natuurlijk!

wmcs 12:39
afbeelding van wmcs

Ik vind hem prachtig. Dit wordt mijn volgende wagen (als de prijs tenminste meevalt)

Anonieme gebruiker 11:49
afbeelding van Anonieme gebruiker

ik rij nu met een 8ste generatie, dit word mijn volgende binnen een goed jaar, prachtig gewoon !!

PaulusPotter 21:18
afbeelding van PaulusPotter

Ik was tot jaar 2000 jarenlang een Honda Civic rijder.
Modellen daarna spraken me niet meer aan.
Na het zien van Model 2012 ben ik weer van de partij.

Sjoerd 00:06
afbeelding van Sjoerd

Heb alle modellen van de Civic gereden.
Dit nieuwe model zal volgen.
De voorkant is verbeterd. In mijn Civic van 2010 zit al een gril net als bij de type R.
De achterkant van de nieuwe is ok alleen is er teveel de nadruk gelegd op de achterlampen.
Steken teveel uit. Is jammer. Zonder die uitstekende lampen had je een slanker en toch sportieve nieuwe kont gehad. De auto als geheel is natuurlijk een sportief model met de meeste binnenruimte in zijn klasse nu al.
Niet te vergelijken met een een Golf, Fiesta en Astra.

Eddy 14:18
afbeelding van Eddy

prachtige wagen, model is inderdaad hetzelfde als de vorige maar er zijn dingen verbeterd die mooi ogen. Mijn volgende auto is de nieuwe civic.

Rob 22:03
afbeelding van Rob

Heb een proefrit gemaakt tijdens presentatie avond: het interieur is werkelijk helemaal geweldig (leer), en hij rijdt lekker stil en soepel. De voorkant ziet er in het echt goed uit (hoekig), achterkant is ff wennen. Is inderdaad niet te vergelijken met Ford of Golf of Astra. Ik ben in ieder geval enthousiast.

Filip 12:23
afbeelding van Filip

Ik rij met de huidige generatie en moet zeggen dat dit een flop was. Design is perfect maar daar is ook alles mee gezegd, aluwel hij me nooit in de steek heeft gelaten, ook de dealer niet! Maar het nieuwe model is echt wel goed! Stiller en comfortabeler dan een Accord. Als dit model de kans krijgt gaat dit doorbreken. Begin 2013 bestel ik mij toch eentje. Ga wachten tot het volgende autosalon in 2013. Dan zullen de prijzen wat gezakt zijn. Heerlijke auto!

Anonieme gebruiker 13:58
afbeelding van Anonieme gebruiker

rij met een civic model 2008 - vindt mijn koffer qua model niet zo mooi, zowel niet bij de mijne als bij de nieuwe, maar de neus springt boven vele andere modellen uit

Chris 22:58
afbeelding van Chris

Wat een gave bak, en ga er maar eens in rijden , nog beter dan de vorige . In een woord great

Johan 16:58
afbeelding van Johan

Ik rij met een Accord en heb tijdens de voorstelling met de Civic 2012 proefgereden. Hij heeft me aangenaam verrast en inmiddels heb ik er een gekocht. Normaliter zou ik hem binnen een 14 tal dagen hebben. Ik heb wel de Sport genomen 1800cc + enkele opties erbij.

Wim 2 23:45
afbeelding van Wim 2

Rijd nu het nieuwe 2012 model in de 1.8 sport uitvoering. Royal Sapphire Blue Pearl. Ziet er fantastisch uit en is t.o.v. de voorganger op alle punten verbeterd. Alles nog gelikter uigevoerd en stiller. Ben er erg blij mee.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws