Live op de IAA 2011: Volvo Concept You

Volvo wil niet achterblijven als het om vierdeurscoupés gaat en presenteert daarom deze Concept You. Haal even de woorden van de Chinese Volvo-baas voor de geest en je weet dat dit de nieuwe top-Volvo zal gaan worden.Laat de vormgeving ook datgene zijn waar ze zelf erg trots op zijn. Met wat fantasie zie je er een oude Katterug-Volvo in. De wagen werd volgens het nieuwe ontwerpprincipe van Volvo ontwikkeld 'around you'.

Hij reflecteert ook hoe de perceptie van luxe zich tegenwoordig wegbeweegt van het traditionele chique gevoel. Volgens Volvo is er tegenwoordig ook appreciatie voor de mengeling van een elegant design, vakwerk en nieuwe technologieën.

"The most valuable input has been used in the development of the Concept You. This car features a more daring, coupe-like profile than the Concept Universe, while the front moves towards a more classic Volvo look," zo vertelt Peter Horbury, Vice President Design bij Volvo Car Corporation nog.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:34
afbeelding van Techno Patat

De zijkant en achterkant zijn zeker niet slecht! Zijlijnen doen me wat denken aan de A7 maar bij de Volvo pakt het precies iets beter uit... De voorkant vind ik gewoonweg lelijk, lijkt wat weg te hebben van een RR coupé ofso :p!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws