Eerst de tuningbeelden van de Toyota FT-86

Hij wordt volgende maand in Tokyo officieel voorgesteld, maar vandaag lekten de eerste beelden op het web van een aftermarket variant. Dit is dus niet de standaard Toyota FT-86, wel eentje van huistuner Modellista. Daarmee kunnen we niet anders dan concluderen dat we nog voorzichtig moeten zijn met uitspraken over de looks van de productievariant. Want je weet hoe sommige tuners te werk kunnen gaan. Het staat sowieso vast dat deze variant er stukken anders uitzien dan wat de spyshots ons deden geloven. Dit beeld doet ons vooral terug denken aan het concept, en daar zijn we uiteraard blij mee.

Onder de kap zal een 2.0 liter boxermotor schuilen met ongeveer 200 pk. Wie een straffere variant wil moet bij Subaru aankloppen, daar persen ze wat meer vermogen uit hetzelfde blok voor een hogere aankoopprijs. Ook de looks tussen de twee wagens zou niet al te veel mogen/kunnen verschillen.

De FT-86 is een achterwielaangedreven coupé en heeft de moeilijke opdracht Subaru en Toyota terug wat sexyness te geven.

Wie de auto in Amerika wil kopen moet zoeken naar een Scion FR-S.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Mesoerrie 18:52
afbeelding van Mesoerrie

Nice! hopelijk is het rap volgende maand :p

Kenny 20:18
afbeelding van Kenny

Het interieur lijkt nogal puur, zonder al te veel tierelantijntjes, nice. Als moet je er idd mee rekening houden dat deze langs een tjoener is gepasseerd.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws