Dit is de snelste McLaren SLR ter wereld

De tuningtop werkte samen voor deze SLR die ze zullen tonen op de SEMA motorshow. Het moet niet alleen de dikste, maar vooral de snelste SLR allertijde worden. De medewerkers van dienst zijn Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon en Exotics Boutique, de ene al wat bekender dan de andere. De kit die de aerodyamica moet verbeteren komt uit de handen van Mansory terwijl RENNtech zorgde voor de performance upgrade.

Met het toevoegen van een aangepaste supercharger brengen ze het vermogen tot 770 pk en sprint de SLR een afstand van 402 meter in amper 10,29 seconden. De topsnelheid die hij daar haalt is 216 km/u. Met andere woorden: de sprint naar 216 km/u duurt amper 10,26 seconden. Wie de onderstaande video bekijkt, kan op het einde alle andere sprinttijden terugvinden.

RENNtech paste uiteraard ook de versnellingsbak aan om met het vermogen over weg te kunnen. Ook de ophanging werd aangepast en krijgt nu 3 standen waarin een hydraulische pomp de hoogte tot 45mm kan aanpassen.

Wielen van dienst zijn 20 inch Agetro M140 monoblock rims. Zoals eerder gezegd staat deze wit-zwarte SLR volgende maand in Las Vegas op de SEMA.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:15
afbeelding van Techno Patat

Whohow, snel is het allesinds wel! En mooi eigenlijk ook! Vooral die witte kan op m'n steun rekenen!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws