Nog wat elektrisch: Honda Small Sports EV Concept en Honda AC-X

Naast de concept cars van Suzuki en Nissan heeft ook Honda wat in petto voor de thuismatch op het salon van Tokio. Honda toont daar namelijk onder andere deze twee concepts. De ene toont de visie van Honda over een elektrische sportwagen, daar waar de plannen voor een NSX even moeten wachten. De tweede is een plug-in hybride die tegen 2025 op de markt moet komen. Tegen dan kan het volledige autolandschap alweer volledig veranderd zijn natuurlijk.

De Small Sports EV Concept moet alvast een maximum aan rijplezier bieden bij uitmuntende milieuprestaties, iets waar dezer dagen alle constructeurs wel naar streven. Veel meer details geeft Honda verder nog niet vrij.

Het persbericht over de AC-X is ongeveer even helderen heeft het evengoed over meer rijplezier en een comfortabeler rijervaring bij verbeterde milieuprestaties. Er kan tussen twee rij-instellingen gewisseld worden; engine drive mode voor de rijder die wil voelen dat hij zelf met de wagen rijdt en automatic drive mode voor wie het milieu wat extra wil sparen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
MichelAngelo 14:25
afbeelding van MichelAngelo

mja, ze zouden mij kunnen overtuigen moesten ze er zo geen 'fluolichtjeskermis' van maken.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws